AKTUÁLNĚ

ČERVEN 2021


"JAK ÚSPĚŠNĚ HUBNOUT" - 2 přednášky

Středa 23.6.2021 v 10 h a v 19 h
Nová spolupráce s Fit Ateliérem na Trnkově náměstí Praha 5 - Barrandov
Přihlášení: info@nutriforyou.cz

CELÝ MĚSÍC

Stále platí akce AŽ 3 KONZULTACE V HODNOTĚ 1500 KČ ZDARMA v mé výživové poradně díkprojektu z NDT Rodina MPSV a MHMP Rodinná politika ve spolupráci s KRC Barrandov.


Srdečně Vás zvu na mé on-line přednášky. Přihlásit se můžete na info@krcbarrandov.cz, po přihlášení obdržíte odkaz do aplikace Microsoft Teams. Pokud Vás přednáška zaujala, mohu Vám poslat záznam.
Až se budeme moci opět setkávat, přednášky se vrátí do KRC Barrandov, Záhorského 886/4 a budou tradičně spojené s ochutnávkou.


MALÁ OCHUTNÁVKA Z PŘEDNÁŠEK:



SEZNAM  PŘEDNÁŠEK:

DŽUGLE POTRAVINOVÝCH DOPLŇKŮ

15.6.2021 v 19 h - on-line přednáška

Vyznáte se v tom, které výživové doplňky jsou kvalitní a které nikoliv? Podle čeho vybírat a na co si dát pozor? Kdy má smysl je jíst? Kde o nich hledat důvěryhodné informace? To vše uslyšíte na zajímavé přednášce.



10 MÝTŮ O VÝŽIVĚ

18.5.2021 v 19:00 h, on-line
Zajímá Vás, jak je to s tím cholesterolem? Jsou všechny tuky nežádoucí? Je cukr jed? Je alkohol opravdu škodlivý? Je červené víno zdravé? To vše a mnoho dalšího se dozvíte na zajímavé přednášce.


LÉČIVÉ ÚČINKY POTRAVIN

13.4.2021 v 19:00 h, on-line
Zajímá Vás, které potraviny snižují LDL cholesterol, chrání naše cévy a posilují imunitu, v dnešní době obzvlášť potřebnou? Jaká jsou přírodní potravinová antibiotika a antivirotika? A jaké potraviny povzbudí naši psychiku? 

DETOXIKACE

17.3.2021 on-line 

Zajímá Vás, kdy a jak se nejlépe detoxikovat a na co si dát pozor? Kdy čistit a posilovat játra? Co jsou biologické hodiny? Jaké parazity můžeme mít v těle, co způsobují a jak se jich zbavit? Jak by měl vypadat jídelníček při detoxikaci? 

JAK ZDRAVĚ UCHOVÁVAT A UPRAVOVAT POTRAVINY

17.2.2021, on-line
Zajímá Vás, jak uchovávat potraviny, aby si udržely, co nejvíce vitamínů a minerálů? Je zdravější jíst mrkev syrovou nebo tepelně upravenou? Patří banány do ledničky? Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů? 

KOMBINACE POTRAVIN

20.1.2021, on-line
Zajímá Vás, jaké potraviny jíst společně, co zvyšuje nebo snižuje vstřebávání vápníku a jiných minerálů a vitaminů, jestli je lepší pít kávu s mlékem nebo bez a zda je dobré zapít vepřo-knedlo-zelo pivem ?

ZDRAVÉ SLADKOSTI

2.12.2020, on-line
Chcete se dozvědět, jak péct zdravé sladkost a moučníky? Na jaká sladidla si dát pozor, které musli tyčinky si vybírat, jak vyrobit zdravé dorty pro svoje děti a jak upéct chutné a zdravé vánoční cukroví?  

POTRAVINOVÉ INTOLERANCE

24.11.2020, on-line
Zajímá Vás, jaký je rozdíl mezi potravinovou intolerancí a alergií, co je to histaminová a laktózová intolerance, jak se projevují, co je fenomén zvýšené propustnosti střeva? A jak v jídelníčku nahradit mléko, vejce a mouku?

JAK ODOLAT NÁSTRAHÁM VÝROBCŮ POTRAVIN

11.11.2020
Víte, jak poznat kvalitní výrobky a kterým se naopak vyhnout, jaké taktiky výrobci potravin používají? Na co si dát při nákupu potravin pozor? Vyznáte se v etiketách? Přijďte na přednášku a dozvíte se mnoho zajímavého. Můžete se jako vždy těšit na ochutnávku.

MIKROBIOM ANEB ZDRAVÉ STŘEVO ZÁKLAD VŠEHO

7.10. 2020
Zajímá Vás, co všechno dokáží ovlivnit střevní bakterie? Proč je důležité mít správně osídlená střeva? Věděli jste, že zde vznuká až 70% naší imunity a důležité hormony štěstí? Jaké potraviny jsou zdrojem probiotik? Jaké střevní nemoci nás mohou trápit?

IMUNITA DĚTÍ A DOSPĚLÝCH

23.9. 2020
Zajímá Vás, co podporuje Vaši imunitu a co ji naopak škodí? Jaké potraviny ji mohou posílit? Jak obohatit Váš jídelníček zdravými potravinami?