AKTUÁLNĚ

ZDRAVÝ OBĚD DO KRABIČKY

9. 10. 2022 Fit Ateliér Barrandov, Trnkovo nám. 7, Praha 5 - Barrandov v 16:30
Došly Vám nápady, chcete ušetřit čas, chcete dát dětem zdravé jídlo, které snědí?

Přihlášky: Rezervační systém na www.fitatelier.cz

https://fitatelier.inrs.cz/rs/id/14088/workshop-zdravy-obed-do-krabicky

SMS 704 611 854


NABÍZÍM I MOŽNOST TELEFONICKÝCH KONZULTACÍ NA TÉMA VÝŽIVY, PŘÍPADNĚ KONZULTACE PŘES JAKOUKOLIV STANDARDNÍ PLATFORMU:



MALÁ OCHUTNÁVKA Z PŘEDNÁŠEK:

SEZNAM  PŘEDNÁŠEK:

DETOXIKACE

6. 4. 2022 on-line přednáška
Chcete vědět, proč a jak se detoxikovat a naopak kdy ne? Na co si dát pozor? Jakými potravinami své tělo hýčkat a čistit dlouhodobě?



JAK NENALETĚT PŘI NÁKUPU POTRAVIN

16. 2. 2022 on-line přednáška
Víte, jak poznat kvalitní potraviny, jak rozumět etiketám a kterým potravinám a proč se raději vyhnout? 

PROČ NÁS LÁKAJÍ SLADKÉ POTRAVINY A JAK TO ŘEŠIT

20.1.2022 on-line přednáška



ZDRAVÉ SLADKOSTI

7.12.2021 přednáška s ochutnávkou v KRC Praha 5 - Barrandov
Chcete se dozvědět, jak péct zdravé sladkosti a moučníky? Na jaká sladidla si dát pozor, které müsli tyčinky si vybírat, jak vyrobit zdravé dorty pro svoje děti a jak upéct chutné a zdravé vánoční cukroví?

ZDRAVÉ SLADKOSTI

2.12.2021 on-line přednáška
Chcete se dozvědět, jak péct zdravé sladkosti a moučníky? Na jaká sladidla si dát pozor, které müsli tyčinky si vybírat, jak vyrobit zdravé dorty pro svoje děti a jak upéct chutné a zdravé vánoční cukroví? 


POTRAVINY, KTERÉ MOŽNÁ NEZNÁTE

16.11. 2021 - přednáška s ochutnávkou v KRC Barrandov
Chcete obohatit Váš jídelníček a nevíte jak? Nevíte. které potraviny a proč si vybrat? živiny jsou zásadní v jednotlivých obdobích roku? Přijďte na inspirativní přednášku se spoustou tipů a praktických nápadů.

REGIONÁLNÍ A SEZÓNNÍ VAŘE

11.11.2021- on-line přednáška
Chcete vědět, jak se zdravě stravovat podle ročních období, jak potraviny vhodně skladovat, co znamená značka bio a jaké živiny jsou zásadní v jednotlivých obdobích roku?

IMUNITA

21.10.2021 -  on-line přednáška
Zajímá Vás, co podporuje Vaši imunitu a co jí naopak škodí? Jaké potraviny ji mohou posílit? Jak prakticky obohatit jídelníček zdravými potravinami?

IMUNITA DĚTÍ - S OCHUTNÁVKOU

12.10.2021 - KRC Barrandov
Zajímá Vás, co podporuje imunitu dětí a co jí naopak škodí? Jaké potraviny ji mohou posílit? Jak prakticky obohatit dětský jídelníček zdravými potravinami?

DĚTSKÉ STRAVOVÁNÍ

23.9.2021 - on-line přednáška
Zajímá Vás, jak by měl vypadat dětský jídelníček, kdy zavádět jednotlivé potraviny, na co si dát pozor, jak řešit vybíravost a nechutenství a co je BLW? 

POLÉVKY PRO DĚTI S OCHUTNÁVKOU

21.9.2021 v KRC Barrandov
Chcete vědět, proč polévky patří do dětského jídelníčku? Jaké potraviny Vám a Vašim dětem prospějí v zimním období a jak posílit imunitu proti podzimním nachlazením? Můžete se těšit na ochutnávku a nové recepty.

JAK ÚSPĚŠNĚ HUBNOUT

23.6.2021 
Nová spolupráce s Fit Ateliérem na Trnkově náměstí Praha 5 - Barrandov

DŽUGLE POTRAVINOVÝCH DOPLŇKŮ

15.6.2021 - on-line přednáška

Vyznáte se v tom, které výživové doplňky jsou kvalitní a které nikoliv? Podle čeho vybírat a na co si dát pozor? Kdy má smysl je jíst? Kde o nich hledat důvěryhodné informace? 



10 MÝTŮ O VÝŽIVĚ

18.5.2021 - on-line přednáška
Zajímá Vás, jak je to s tím cholesterolem? Jsou všechny tuky nežádoucí? Je cukr jed? Je alkohol opravdu škodlivý? Je červené víno zdravé? 


LÉČIVÉ ÚČINKY POTRAVIN

13.4.2021 - on-line přednáška
Zajímá Vás, které potraviny snižují LDL cholesterol, chrání naše cévy a posilují imunitu, v dnešní době obzvlášť potřebnou? Jaká jsou přírodní potravinová antibiotika a antivirotika? A jaké potraviny povzbudí naši psychiku? 

DETOXIKACE

17.3.2021 - on-line přednáška

Zajímá Vás, kdy a jak se nejlépe detoxikovat a na co si dát pozor? Kdy čistit a posilovat játra? Co jsou biologické hodiny? Jaké parazity můžeme mít v těle, co způsobují a jak se jich zbavit? Jak by měl vypadat jídelníček při detoxikaci? 

JAK ZDRAVĚ UCHOVÁVAT A UPRAVOVAT POTRAVINY

17.2.2021 - on-line přednáška
Zajímá Vás, jak uchovávat potraviny, aby si udržely, co nejvíce vitamínů a minerálů? Je zdravější jíst mrkev syrovou nebo tepelně upravenou? Patří banány do ledničky? Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů? 

KOMBINACE POTRAVIN

20.1.2021 - on-line přednáška
Zajímá Vás, jaké potraviny jíst společně, co zvyšuje nebo snižuje vstřebávání vápníku a jiných minerálů a vitaminů, jestli je lepší pít kávu s mlékem nebo bez a zda je dobré zapít vepřo-knedlo-zelo pivem ?

ZDRAVÉ SLADKOSTI

2.12.2020 - on-line přednáška
Chcete se dozvědět, jak péct zdravé sladkost a moučníky? Na jaká sladidla si dát pozor, které musli tyčinky si vybírat, jak vyrobit zdravé dorty pro svoje děti a jak upéct chutné a zdravé vánoční cukroví?  

POTRAVINOVÉ INTOLERANCE

24.11.2020 - on-line přednáška
Zajímá Vás, jaký je rozdíl mezi potravinovou intolerancí a alergií, co je to histaminová a laktózová intolerance, jak se projevují, co je fenomén zvýšené propustnosti střeva? A jak v jídelníčku nahradit mléko, vejce a mouku?

JAK ODOLAT NÁSTRAHÁM VÝROBCŮ POTRAVIN

11.11.2020
Víte, jak poznat kvalitní výrobky a kterým se naopak vyhnout, jaké taktiky výrobci potravin používají? Na co si dát při nákupu potravin pozor? Vyznáte se v etiketách? Přijďte na přednášku a dozvíte se mnoho zajímavého. Můžete se jako vždy těšit na ochutnávku.

MIKROBIOM ANEB ZDRAVÉ STŘEVO ZÁKLAD VŠEHO

7.10. 2020
Zajímá Vás, co všechno dokáží ovlivnit střevní bakterie? Proč je důležité mít správně osídlená střeva? Věděli jste, že zde vznuká až 70% naší imunity a důležité hormony štěstí? Jaké potraviny jsou zdrojem probiotik? Jaké střevní nemoci nás mohou trápit?

IMUNITA DĚTÍ A DOSPĚLÝCH

23.9. 2020
Zajímá Vás, co podporuje Vaši imunitu a co ji naopak škodí? Jaké potraviny ji mohou posílit? Jak obohatit Váš jídelníček zdravými potravinami?